VFA: Privatlivspolitik, databeskyttelse og cookies

Videncenter for Arbejdsmiljø (VFA), er ansvarlig for dele af dette netsted. VFA lever op til den danske Databeskyttelseslov og EU's databeskyttelsesforordning.

I databeskyttelsessammenhæng er Videncenter for Arbejdsmiljø den dataansvarlige.

Der indsamles ikke personoplysninger via netstedet med mindre man selv aktivt angiver sine personoplysninger via en kontaktformular, en tilmeldingsformular eller en e-mail til Videncenter for Arbejdsmiljøs hovedpostkasse.

Cookies

Netstedet benytter cookies. Den eneste personoplysning, der registreres er IP-adressen – læs mere om cookies i afsnittet "Detaljer om brug af cookies".

Nyhedsbrev

Tilmelder man sig Videncenter for Arbejdsmiljøs nyhedsbrev via en formular på hjemmesiden opbevares tilmeldingsinformationerne indtil abonnementet opsiges. Man kan altid trække sin tilmelding tilbage vha. et afmeldingslink i de fremsendte e-mails.

E-mail til Videncenter for Arbejdsmiljøs hovedpostkasse

Skriver man til Videncenter for Arbejdsmiljøs hovedpostkasse vil forespørgslen blive besvaret, hvorefter henvendelsen og eventuelle persondata vil blive slettet. I tilfælde af at henvendelsen er omfattet af journaliseringspligt, vil man modtage direkte orientering herom via e-mail.

Deling af informationer

Jobansøgninger sendt til Videncenter for Arbejdsmiljøs hovedpostkasse videresendes til BM’s centrale HR-afdeling og slettes derefter i Videncenter for Arbejdsmiljøs system.

Tilmeldinger til Videncenter for Arbejdsmiljø's nyhedsbrev håndteres i Peytz’ nyhedsbrevssystem, der er placeret i Europa. Derudover deler Videncenter for Arbejdsmiljø aldrig dine personoplysninger med andre.

Oplysninger givet i forbindelse med deltagelse i Videncenter for Arbejdsmiljø’s årlige julekalender håndteres af firmaet make.as. Alt data i forbindelse med julekalenderen behandles indenfor Europæiske databeskyttelseslovgivning. Læs mere om make.as privatlivspolitik og cookies 

Detaljer om brug af cookies

Vi anvender tracking cookies til trafikmåling og statistikker over brugen af vores websites. Det gør vi, fordi vi gerne til levere den bedst mulige oplevelse til brugerne af vores portal og kampagnesites.

Når du besøger et af vores websites bliver der lagret en cookie i din browser – denne cookie indeholder følgende data:

  • Browsertype
  • Operativsystem
  • IP-adresse
  • URL-adresse på siden, du besøger
  • Tidspunkt, siden er besøgt på
  • Hvis du har fulgt et link fra en anden hjemmeside til nfa.dk, registrerer cookien, hvor du kom fra
  • Skærmopløsning


En IP-adresse betragtes som en personlig information, men derudover er du anonym som bruger af vores websites.

Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer nogen oplysninger, som kan identificere dig og ikke søger at kombinere cookie-informationerne med informationerne fra andre kilder.

Læs mere om cookies