Om Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Det er vores mission at fremme et sikkert, sundt og udviklende arbejdsmiljø samt at forebygge nedslidning, sygefravær og udstødelse fra arbejdsmarkedet.

Indhold under Om Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet fører tilsyn med virksomhederne, udarbejder regler og vejleder om arbejdsmiljø. Det er Arbejdstilsynets mission at fremme et sikkert, sundt og udviklende arbejdsmiljø samt at forebygge nedslidning, sygefravær og udstødelse fra arbejdsmarkedet. Læs om Arbejdstilsynets formål og opgaver, vores strategi, årsrapport, mission, vision og værdier.

Arbejdstilsynet består af en direktion og fire centre: Arbejdsmiljøfagligt Center, der bor i København, og tre tilsynscentre, der bor i henholdsvis Kolding (TC Syd), Hadsten (TC Nord) og København (TC Øst).

På disse sider har vi samlet forretningsstrategier, årsrapporter, brugerundersøgelser og andre publikationer om Arbejdstilsynets aktiviteter.

Her kan du også læse afrapporteringer af en række tilsynsindsatser samt af aktioner i byggebranchen.

At-interne instrukser, kvalitetsprocedurer og brancheundervisningsnotater

Læs mere om, hvordan en virksomhed kan blive autoriseret rådgivningsvirksomhed på arbejdsmiljøområdet

I Arbejdstilsynet behandler, opbevarer og videregiver vi dine personlige oplysninger efter de gældende regler og anbefalinger.

Her finder du aktuelle udbud

Fakturering til Arbejdstilsynet