Få inspiration til et godt arbejdsmiljø – kom til temadag og prisuddeling

Mandag den 8. april 2019 kårer Arbejdsmiljørådet de 4 vindere af Arbejdsmiljøprisen 2019. Det sker ved en temadag, der sætter fokus på arbejdsmiljø for unge og nyansatte.

Logo Arbejdsmiljøprisen
Arbejdsmiljøprisen 2019 uddeles ved en temadag om unge og nyansattes arbejdsmiljø i DGI-byen i København. Logo: Arbejdsmiljørådet

Der er masser af inspiration at hente, når Arbejdsmiljørådet uddeler årets arbejdsmiljøpriser og stiller skarpt på unge og nyansattes arbejdsmiljø ved en temadag i DGI-byen i København den 8. april 2019.

Her vil beslutningsrådgiver, forfatter og Børsen-blogger Alexandra Krautwald fortælle om, hvad der kendetegner de yngste generationers tilgang til arbejdslivet. Christian Harpelund, Onboarding Group, giver gode råd til, hvordan man tager imod en ny medarbejder, så hun bliver en succes. Og Christine Feldthaus, tv-vært og livsstilsekspert, giver - med udgangspunkt i jordnære eksempler fra et levet (arbejds)liv - et kærligt spark til, hvordan vi kan give unge en bedre start på arbejdslivet. Desuden deltager beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Prisuddeling i 4 kategorier

Arbejdsmiljøprisen uddeles i følgende 4 kategorier:

  • Arbejdsulykker
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Muskel- og skeletbesvær (ergonomi)
  • Unge og nyansattes arbejdsmiljø

På temadagen kan du også møde de 12 arbejdspladser, der har gjort noget særligt for arbejdsmiljøet og er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2019. Se hele programmet og tilmeld dig på: 

www.arbejdsmiljøprisen.dk