Danmarks sundeste arbejdsplads skal kåres

Arbejdspladser i hele landet har mulighed for at vinde en pris for det mest effektfulde sundhedsinitiativ. Der er tilmeldingsfrist den 15. maj 2019.

Frugtfad
Landets sundeste arbejdsplads kåres den 29. maj med ’Initiativprisen 2019’ og ’Særpris’ for forbedret mental sundhed. Foto: Colourbox

For 3. år i træk kan I indstille jeres arbejdsplads for initiativer, der fremmer arbejdsmiljø, sundhed og trivsel. Dermed har I chancen for at vinde ’Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2019’, ligesom der er mulighed for at blive hædret med en Særpris for bedste initiativ til forbedret mental sundhed.

Det er Velliv Foreningen, der står bag priserne sammen med Dansk Erhverv, Forsikring & Pension og Dansk Firmaidræt. Initiativet begrundes med, at der på mange arbejdspladser allerede er fokus på sundhedsinitiativer, og at initiativerne skal frem i lyset, så andre arbejdspladser kan blive inspireret, skriver www.velliv.dk.

Krav til sundhedsinitiativ

Alle arbejdspladser kan deltage – det kan også være en enkelt afdeling, som står bag et sundhedsinitiativ. Det er dog et krav, at det er gennemført inden for de sidste to år. Desuden skal det have skabt målbare og gode effekter.

’Initiativprisen 2019’ findes på baggrund af stemmer fra brugerne. Særprisen udpeges blandt de indstillede initiativer af et ekspertpanel. Dette består af Yun Katrine Ladegaard, projektleder, ph.d.-studerende, cand. psych., Bo Netterstrøm, seniorforsker, dr.med. og Jens Peter Ellekilde Bonde, professor, dr.med.

Kåringen finder sted den 29. maj – og tilmelding af initiativer løber frem til 15. maj klokken 23:59.

Læs mere på hjemmesiden ’Initiativprisen 2019 Danmarks Sundeste Arbejdsplads’