Kalender

Se aktiviteter og begivenheder om arbejdsmiljø.

 • 25 august

  International konference om fremtidens arbejde og arbejdsmiljø

  Konferencen sætter fokus på fremtidens arbejde – mellem digitalisering, innovation og arbejdsmiljø. Der vil være faglige sessioner om medarbejderinddragelse, organisatorisk arbejdsmiljø, risikoanalyse, muskel-skeletbesvær, psykosocialt arbejdsmiljø, regulering af arbejdsmiljøet og meget mere.

  Læs mere og tilmeld dig her

  25. - 28. august 2019

  Hotel Marienlyst, Ndr. Strandvej 2, Helsingør

 • 9 september

  Robotter, digitalisering og velfærdsteknologi

  Vi er i Danmark gode til at tage nye teknologier til os. Det kan være robotter i industrien, softwarerobotter og digitalisering på kontorarbejdspladser og velfærdsteknologier i social- og sundhedssektoren. De nye teknologier påvirker den måde, vi arbejder på og den måde, vi organiserer os på. Kom til 3 dialogkonferencer om fremtidens arbejdsmiljø. Konferencen er arrangeret af BFA Velfærd og Offentlig administration, BFA Industri og Arbejdsmiljørådet.

  Læs mere og tilmeld dig her

  9. september 2019

  • 9. september 2019 Aalborg • 20. september 2019 Kolding • 30. september 2019 København

 • 17 september

  Stop arbejdsrelateret vold, trusler og chikane i fritiden!

  Vold, trusler og chikane kan have meget store menneskelige omkostninger for dem der bliver ramt - men også for hele arbejdspladsen. Ud over de menneskelige omkostninger kan vold og andre overgreb også resultere i store økonomiske udgifter for arbejdspladsen og for samfundet. På konferencen får du inspiration til, hvordan I kan forebygge arbejdsrelateret vold, trusler og chikane. Konferencen henvender sig til ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljøkonsulenter, medarbejdere m.fl. Konferencen er arrangeret af BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, CABI og Vold som Udtryksform.

  Læs mere og tilmeld dig her

  17. september 2019

  Hotel Nyborg Strand, Østersøvej, Nyborg

  3. september 2019

 • 19 september

  Kursus om fysisk belastning ved murer- og betonarbejde

  Arbejdsmiljørådgivere, arbejdsmiljøledere og andre fagpersoner/arbejdsmiljøprofessionelle, der er godt inde i murer- og betonarbejde, inviteres hermed til at deltage i et kursus om fysiske belastninger ved murer- og betonarbejde og mulige tilpasninger af arbejdsopgaverne, så belastningen mindskes. Kurset er gratis og omfatter 3 workshops, som afholdes kl. 10-14 på følgende dage - 19. september, 24. oktober og 28. november.

  Læs mere og tilmeld dig her

  19. september 2019

  Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Lersø Parkallé 105, 2100 København Ø

 • 7 oktober

  Hvordan styrker vi sammen og på tværs den mentale sundhed på danske arbejdspladser?

  Som optakt til World Mental Health Day inviterer partnerskabet 'Sammen om mental sundhed' til konference om mental sundhed på danske arbejdspladser.

  Læs mere og tilmeld dig her

  7. oktober 2019, Kl. 8.30 - 13.00

  Børssalen Børsen 1217 København K

  24. september 2019, Kl. 12.00

 • 22 oktober

  Temamøde om forebyggelse af seksuel chikane

  Hvad er seksuel chikane? Hvad er konsekvenserne for den enkelte og for arbejdspladsen? Og hvad kan man gøre for at forebygge og håndtere seksuel chihkane i praksis? Kom til fire temamøder om emnet. Temamøderne er arrangeret af BFA Service og turisme.

  Læs mere og tilmeld dig her

  22. oktober - 29. august 2019

  • Glostrup d. 22. oktober 2019 • København d. 23. oktober 2019 • Middelfart d. 28. oktober 2019 • Silkeborg d. 29. oktober 2019

 • 23 oktober

  Stressforskningskonferencen

  Formålet med konferencen er at fremme udveksling og diskussion af ny stressforskning, ligesom konferencen gerne skulle være med til at koordinere og styrke den danske stressforskning. Konferencen arrangeres af Københavns Stressforskningscenter, der er et samarbejde mellem Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling på Bispebjerg Hospital, Afdeling for Socialmedicin ved Københavns Universitet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

  Læs mere og tilmeld dig her

  23. oktober 2019

  Uddannelsescentrets auditorium, Ringvej, Indgang 50, Bispebjerg Hospital, 2400 København NV

  1. oktober 2019

 • 23 oktober

  Arbejdsmiljø Topmøde

  Arrangementet er et dagsseminar rettet mod medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen i industrivirksomheder. Tanken er at give deltagerne inspiration og lyst til den fortsatte arbejdsmiljøindsats gennem præsentation af værktøjer og spændende oplæg. Konferencen er arrangeret af BFA Industri.

  Læs mere og tilmeld dig her

  23. oktober 2019

  Odense Congress Center

  14. oktober 2019

 • 10 november

  Arbejdsmiljøkonferencen - AM:2019

  Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største årlige konference for arbejdsmiljøprofessionelle. Vælg mellem mere end 100 workshops og oplæg, som både giver ny viden, værktøjer og inspiration til arbejdsmiljøarbejdet. Konferencen er både for teoretikere og praktikere.

  Læs mere og tilmeld dig her

  10. - 12. november 2019

  Hotel Nyborg Strand, Nyborg

  11. september 2019