Bliv en del af vores brugerpanel

Vi har brug for din hjælp til at gøre arbejdsmiljøarbejdet lettere for dig. Da vi er i gang med at udvikle ny hjemmeside ønsker vi at oprette et brugerpanel, der kan inddrages i arbejdet med at forbedre vores services. Har du lyst til at være med?

Vil du hjælpe med at målrette Arbejdstilsynets hjemmeside og andre digitale løsninger til dine behov?

I Arbejdstilsynet arbejder vi på at gøre arbejdsmiljøarbejdet lettere for dig. Derfor har vi brug for din hjælp. Vi er i gang med at udvikle størstedelen af vores eksisterende digitale løsninger, og nye services er på vej. Disse løsninger skal naturligvis være nemme at anvende, være målrettede til den enkelte virksomheds behov og passe ind i brugernes hverdag.

Vi opretter derfor et brugerpanel som skal give os mulighed for i videst muligt omfang at inddrage vores brugere i arbejdet med at forbedre vores services. 

Din rolle som deltager i brugerpanelet

Har du lyst til at være med i brugerpanelet og være med til at sikre at vores digitale løsninger er bedst muligt målrettede til dine behov? 

I første omgang skal du blot give os tilladelse til at sætte dine oplysninger ind i en database, der udgør vores brugerpanel. Du vil kunne blive bedt om at deltage på forskellig vis, afhængig af hvad det er vi vil undersøge – dette kan eksempelvis være spørgeskemaer, interviews eller brugertests.

Du forpligter dig ikke til nogen form for deltagelse på nuværende tidspunkt, men vi vil måske tage kontakt til dig i løbet af vores udviklingsarbejde.

På forhånd tak.

Tilmeld dig vores brugerpanel her.