Kurser og arrangementer om fysisk arbejdsmiljø

 • Når I arbejder med kemi

  Få helt styr på, hvor og hvordan I bliver udsat for kemikalier på jeres arbejdsplads. Lær, hvordan I håndterer kemikalier og i hvilke situationer, der skal gribes ind.

  6. marts - 6. november 2019

  Århus & Hvidovre

  Gå til event
 • Fokus på sikkerheden

  Arbejdsulykker medfører store omkostninger både menneskeligt og økonomisk for den, det går ud over og for virksomheden. Det kræver en særlig indsats at knække kurven, hvis I har mange arbejdsulykker – og måske endnu flere kræfter at fastholde et lavt niveau. Men med de rette værktøjer og en systematisk indsats, er I godt på vej.

  13. marts - 20. november 2019

  København & Århus

  Gå til event
 • Kampagner, der virker

  Du lærer, hvordan du planlægger og gennemfører mikrokampagner med simple og virkningsfulde budskaber, der sætter aftryk på din arbejdsplads og giver dig ny energi i kommunikationen med dine kolleger.

  20. marts 2019

  Århus & Hvidovre

  Gå til event
 • Arbejdspladsvurdering (APV)

  Kunsten er at finde den metode, der er bedst egnet til jeres virksomhed. Få praktisk inspiration til, hvordan I kan udarbejde en APV, der passer jer, og gør en forskel i jeres arbejdsmiljø.

  10. april - 11. november 2019

  Århus & Glostrup

  Gå til event
 • Få styr på arbejdsmiljøet

  I en travl hverdag er det en udfordring at få tid til at sætte arbejdsmiljøarbejdet i system, men med effektive metoder og en plan, kan I sortere opgaverne og få dem gennemført. Få inspiration til, hvordan I kan opbygge effektive rutiner, så I har styr på arbejdsmiljøet, når Arbejdstilsynet kommer på tilsyn.

  10. april - 11. september 2019

  Århus & Hvidovre

  Gå til event